Snel zoeken

Strictly People

Werving en selectie voor finance & salarisadministratie

Vanuit onze kantoren in Rotterdam en Middelburg helpen we werkgevers en werknemers in heel Nederland elkaar te vinden. Dat doen we voor vacatures binnen de vakgebieden Finance en Salarisadministratie. Wij verzorgen de werving & selectie voor zowel vaste medewerkers als interim/tijdelijke (detachering en deta/vast) medewerkers. En dat doen we net even anders dan je misschien gewend bent.

Voor kandidaten
Een persoonlijke benadering

Voor kandidaten betekent onze dienstverlening dat zij kunnen vertrouwen op een persoonlijke benadering. In het kennismakingsgesprek voor een finance of salarisadministratie vacature focussen we ons dan ook niet alleen maar op de zakelijke ontwikkeling van de kandidaat, maar staan ook persoonlijke aspecten centraal. Onze recruiters stellen vragen die anderen niet (durven te) stellen en schromen niet een spiegel voor te houden. Dit leidt tot open gesprekken waarin persoonlijkheid, drijfveren en ambities van de kandidaat helder naar voren komen.
Terugkoppeling/reflectie
Je ontvangt van ons een terugkoppeling/reflectie over hoe wij denken dat de 'gemiddelde' recruiter/gesprekspartner jou ziet. Hierin worden sterke en zwakke punten belicht, maar ook worden valkuilen en blind spots benoemd. Door ons beeld te schetsen willen wij dat jij als kandidaat zeker weet dat wij jou begrijpen. Alleen dan kunnen we een passende vacature voor je vinden. Daarnaast geven onze recruiters graag een reflectie waar jij als kandidaat echt iets aan hebt. Wij geloven dat de kandidaat van vandaag onze klant is van morgen. Daarom willen wij dat, al kunnen we geen baan of opdracht voor je vinden, het gesprek zo waardevol is dat dit alleen al de moeite van de kennismaking waard was.

Bekijk onze finance en salarisadministratie vacatures


Voor bedrijven
De menselijke factor

Wij geloven in het bouwen van relaties en hebben als doel dat klant en kandidaat altijd bij ons terugkomen. Daarom tonen we oprechte interesse, adviseren we, zijn we kritisch (naar de klant, de kandidaat, maar ook naar onszelf) en nemen we de tijd. Alleen zo is het mogelijk om een match te maken op het gebied van finance an salarisadministratie die professioneel én persoonlijk tot in detail klopt. Wij zijn gespecialiseerd in de invulling van financiële en salarisadministratieve functies.
Nobelisme: de klant bepaalt
Wij zijn er zo van overtuigd dat we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten dat we onze werving en selectie doen op basis van Nobelisme. Dit houdt in dat wij als Strictly People bij een eerste plaatsing zelf de waarde van onze dienstverlening bepalen, maar dat onze klanten bij een volgende plaatsing zelf mogen bepalen wat zij onze dienstverlening waard vinden en wat wij dus mogen factureren. Daartegenover staat dat wij alles op alles zetten om onze klanten en kandidaten verder te helpen en een langdurige relatie op te bouwen.
Dienstverlening
Onze dienstverlening op het gebied van recruitment gaat verder. We willen onze klanten graag verder helpen door al onze kennis, ervaring en vaardigheden in te zetten. We komen daarom graag persoonlijk langs, geven advies en zetten middelen als sourcing, uitnodigende vacatureteksten, vacaturevideo's en de juiste kanalen in om de beste kandidaten voor de vacature te vinden. We werken met recruiters, of beter gezegd; vakspecialisten op het gebied van Finance en Salarisadministratie. Al onze recruiters komen zelf uit de financiële dienstverlening of hebben een achtergrond in de salarisadministratie, waardoor zij de markt kennen en weten wat er in de markt speelt.
Contact
We vertellen graag meer over ons werk. Neem gerust contact op met Wim van den Nobelen of onze werving en selectie bureaus in Rotterdam en Middelburg voor vragen, een stukje advies voor vacatures op het gebied van finance en salarisadministratie of om jullie mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar meer? Onze recruiters delen hun ervaringen in onze wekelijkse blogs over recruitment, solliciteren, finance en salarisadministratie

Onze opdrachtgevers:
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.