Terug naar blog
blog head
Henriques Dupret 16 januari 2023

Sandy over haar nieuwe baan als Salarisadministrateur bij SpotOnMedics

Afgelopen mei is Sandy Soer via Strictly People gestart als Salarisadministrateur bij SpotOnMedics in Hoofddorp. Een jonge en snelgroeiende organisatie met een online all-in-one platform voor fysiotherapeuten en sportartsen. Voor het salarisadministratie team zijn we op zoek naar nog een collega. In dit interview vertelt Sandy meer over de organisatie, wat het zo leuk maakt en wat zij zoeken in een nieuwe collega.

Kun je jezelf even voorstellen?
Sandy: "Mijn naam is Sandy Soer, 27 jaar oud en ik ben woonachtig in Zoetermeer. Hier woon ik samen met mijn man en dochtertje van 3 jaar. Naast het feit dat ik het heerlijk vind om tijd door te brengen met mijn gezin, kan ik er ook onwijs van genieten nog op stap te gaan met vriendinnen. Festivals in de zomer en lekker uit eten in de winter, daar geniet ik onwijs van! Op werkgebied besloot ik in 2020 het roer om te gooien na jaren werkzaam te zijn geweest in de retailbranche. Heel enthousiast ben ik begonnen aan het traineeship HR & Payroll. Tijdens het traineeship ervaarde ik de combinatie van het werken en leren. Dit beviel mij uitstekend, de combinatie van vakinhoudelijke kennis toepassen en praktijkervaring opdoen was voor mij een echte must. Na het doorlopen van het traineeship en het behalen van mijn PDL merkte ik echter wel dat ik die uitdaging alweer begon te missen, waarna ik de keuze heb gemaakt om verder te kijken naar bedrijven die mijn aandacht trokken."

Hoe ben je bij SpotOnMedics terecht gekomen? 
Sandy: "Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Amriesh. We hebben toen een gesprek gepland waarin ik mij kort kon voorstellen en mijn wensen aan hem kon voorleggen. Gezien het feit dat ik pas 1 jaar werkervaring opgedaan had binnen de wereld van HR & Payroll, was ik nogal sceptisch over het aanbod. Maar na ons gesprek kreeg ik gelijk wat vacatures doorgestuurd van Amriesh, waarbij de vacature van SpotOnMedics direct mijn aandacht trok." 

Hoe heb je de afgelopen maanden bij SpotOnMedics ervaren?
Sandy: "Het was een onwijs spannende, maar zeker leerzame tijd. Ook op sociaal gebied is het altijd even wennen om in een nieuw bedrijf terecht te komen en je plaats te vinden, maar ik merkte dat het een jong bedrijf was en dat iedereen open stond voor aanvullingen. In mijn eerste week stond er een bedrijfsuitje gepland waarbij ik gelijk aan mocht sluiten. Dit was natuurlijk even spannend, maar ik had dit niet willen missen! Dit heeft er mede voor gezorgd dat het hele bedrijf wist wie ik was en op welke afdeling ik kwam te werken. Qua werkgebied is het precies wat ik zocht, onwijs veel uitdaging en ik leer nog steeds iedere dag nieuwe dingen."

Wat vind je zo leuk aan SpotOnMedics?
Sandy: "Het feit dat er een hele ontspannen, informele sfeer is bij SpotOnMedics vind ik erg fijn. Het viel mij in de eerste weken echt op dat iedereen even een praatje met me kwam maken om mij te leren kennen. Ook zijn er veel momenten gepland met het hele bedrijf waarin we samen alle lopende zaken doornemen, zodat iedereen weet wat er speelt, zelfs op het hoogste niveau. Ik vind het fijn dat wij zo betrokken worden bij deze ontwikkelingen en dit zorgt voor transparantie."

| Sandy: "Het feit dat er een hele ontspannen, informele sfeer is bij SpotOnMedics vind ik erg fijn."


Waarom was dit een mooie volgende stap voor je? 
Sandy: "Omdat ik toch merkte dat bij mijn vorige werkgever het werk een beetje routinematig werd, en dit prikkelde mij niet meer om heel energiek en enthousiast te werk te gaan. Juist was ik op zoek naar die baan waar ik veel energie kreeg en nooit uitgeleerd zou raken."

Waarom zou je anderen aanraden om bij SpotOnMedics te solliciteren? 
Sandy: "Op het moment dat je écht diepgang zoekt in de wereld van HR en Payroll is dit echt een goede kans. Omdat je hier werkt met zoveel verschillende type verloningen maar tegelijkertijd heel veel te maken hebt met de wetgevingen, ben je nooit verveeld. Je hebt direct contact met de klant en fungeert echt als vraagbaken. Daarnaast is het een onwijs leuk en jong bedrijf waarin de agenda goed vol zit met leuke activiteiten, denk hierbij aan borrels of padelen. Je wordt betrokken bij elke nieuwe ontwikkeling die het bedrijf maakt, desondanks of het ons vakgebied aan gaat. Dit zorgt voor transparantie en openheid."

| Sandy: "Op het moment dat je écht diepgang zoekt in de wereld van HR en Payroll is dit echt een goede kans." 
 

Wat zoeken jullie bij SpotOnMedics in een nieuwe collega?
Sandy: "Wij zoeken een Salarisadministrateur die makkelijk kan schakelen en heel accuraat te werk kan gaan. Een echte teamplayer, maar ook iemand die zelfredzaam kan zijn. Het is bij SpotOnMedics ook belangrijk om sociaal aangelegd te zijn en veel te kunnen lachen!"

Ben je op zoek naar een andere functie? Bekijk onze salarisadministratie vacatures.

In gesprek met
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Geen reacties

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses.
Door op 'Opslaan' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.