Snel zoeken

Aad Groenenboom: "Ondanks dat B&S inmiddels een heel groot bedrijf is, blijft het persoonlijk."

Saskia van Dam 12-2-2020 9:56
Categorieën: Algemeen

Bij B&S in Dordrecht gingen we in gesprek met salarisadministrateur Aad Groenenboom. Aad is al sinds 1977 werkzaam bij B&S en kon ons daarom alles vertellen over de sfeer op het kantoor, het werk als salarisadministrateur en wat het bedrijf zo bijzonder maakt.

Kun je je even voorstellen?

Mijn naam is Aad Groenenboom. Ik werk sinds 1977 voor de organisatie. Waar ik ben gestart op de financiële administratie, en nu sinds 2003 werkzaam ben als salarisadministrateur voor de Divisie B&S. Daar neem ik alle salaris gerelateerde werkzaamheden voor mijn rekening, en help ik mijn collega’s met een stuk van de HR administratie. Daarnaast zet ik mij ook al jaren in voor de personeelsvereniging van B&S.

Wat vind je het mooist aan jouw functie?

Wat ik het mooiste vind is om iedere maand er weer voor te zorgen dat iedereen krijgt wat hij toekomt. En vooral om dit elke keer weer tijdig voor elkaar te krijgen. Genoeg medewerkers kijken reikhalzend uit naar het moment van betalen, het geeft mij veel voldoening als dit iedere maand weer op tijd gebeurt.

Wat maakt B&S bijzonder?

Ondanks dat B&S inmiddels een heel groot bedrijf is, blijft het persoonlijk. Ik vind de loyaliteit binnen het bedrijf heel bijzonder. Daarnaast maken de diversiteit, de collega's en het feit dat geen dag hetzelfde is, dat ik met veel plezier hier werk. 

Kun je het kantoor omschrijven waarbinnen je werkt?

Wat ik fijn vind is dat de voorzieningen hier goed zijn en meegaan met de tijd, dat is toch een extra stimulans in het werk. Daarnaast hebben we open ruimtes/afdelingen, met voor iedereen een ruime werkplek.

We zoeken een International Payroll Controller voor B&S in Dordrecht! Meer weten? Bekijk de vacature op onze website!

Of bekijk onze andere vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim

 

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.
Deel blog via:

Reageer

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.