Snel zoeken

Even voorstellen: Anouk, recruiter bij Strictly People

Anouk Baan 11-9-2019 16:25
Categorieën: Algemeen

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe recruiter Anouk Baan. In deze blog vertelt ze wat meer over haarzelf en kom je te weten waarom ze voor Strictly People heeft gekozen. 

Hallo, wat fijn dat je mijn blog leest! Mijn naam is Anouk Baan, ik ben 34 jaar en Rotterdammer in hart en nieren. 

Ik ben sinds 9 september 2019 begonnen als recruiter bij Strictly People. 
Na meerdere studies te hebben afgerond ben ik mijn carrière begonnen in corporate finance. Hier heb ik een aantal jaren mee mogen werken aan hele mooie en interessante opdrachten en veel geleerd over de financiële wereld. Toch heb ik er voor gekozen om het vak te verlaten en in te ruilen voor recruitment. Het menselijke aspect sprak mij meer aan. Ik vind het heel erg leuk om mensen beter te leren kennen, niet alleen op professioneel vlak. 

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden aan het strand (weer of geen weer) of op andere plekken in de natuur. Ik reis heel erg graag en ontdek graag nieuwe plekken, ook verschillende culturen leren kennen vind ik heel erg interessant. Verder lees ik graag en ben ik ook vaak te vinden in de keuken, vooral bakken doe ik graag. Het kleine beetje tijd wat ik overhoud besteed ik op dit moment aan het verbeteren van mijn Spaans. 

Waarom Strictly People?

In Strictly People zie ik de ideale combinatie van mijn financiële en recruitment ervaring in mijn favoriete stad met de juiste vibe. Bij Strictly People binnenkomen is als binnenkomen bij een familie; direct een goed gevoel! In plaats van de standaard sollicitatieprocedure met meerdere lange gesprekken heb ik een dag mee mogen lopen bij Strictly People. Het was mij al heel snel tijdens die dag duidelijk: dit was waar ik wilde werken! Gelukkig waren ze bij Strictly People al even enthousiast over de samenwerking!

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Alvast in contact komen met Anouk? Ze vindt het erg leuk om kennis met je te maken via LinkedIn. Bekijk haar LinkedIn profiel en nodig Anouk uit om onderdeel te worden van jouw netwerk!
Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim


 

Deel blog via:

Reageer

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.