Snel zoeken

Gianno, Finance Professional bij TMF Group: “Er wordt over alles gesproken, van je kansen bij het solliciteren tot aan onderhandelen over salaris.”

Michelle Kooijman 5-9-2019 13:30
Categorieën: Algemeen

Afgelopen juli mochten wij alweer een nieuwe collega verwelkomen, Gianno Beij. Een bijzondere collega, omdat hij niet werkzaam zal zijn bij ons op kantoor, maar extern opdrachten gaat vervullen als finance professional. In een interview met Gianno kwamen wij erachter wie hij is en hoe hij de dienstverlening van Strictly People tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft ervaren. 

Zou je jezelf even voor kunnen stellen?
Ik ben Gianno Beij, 27 jaar en geboren en getogen in Den Haag. Ik houd van sporten, voornamelijk (beach)volleybal maar ik vind het ook leuk af en toe iets nieuws te proberen zoals tennis of squash.

Kun je iets vertellen over je huidige opdracht?
Op dit moment werk ik bij TMF Group. Voor deze internationale organisatie factureer ik vanuit Rotterdam aan zogeheten global clients over de hele wereld. Dit doen we namens de lokale kantoren, aan wie de omzet uiteindelijk wordt toegekend.

Waar moet de ideale opdracht voor jou aan voldoen?
Mijn ideale opdracht is er een waarbij ik veel van de organisatie kan zien. Ik vind het leuk om de verbindende factor te zijn tussen afdelingen om zo positief bij te dragen aan de gezamenlijke doelstellingen. Bij mijn huidige opdracht is bijvoorbeeld veel informatie uitwisseling tussen afdelingen. Dit zorgt ervoor dat ik me niet afgezonderd voel op een eiland binnen de organisatie.

Hoe ben je met Strictly People in contact gekomen?
Wim van den Nobelen heeft contact met mij opgenomen voor een vacature. Uiteindelijk ben ik het voor die vacature niet geworden maar ben ik wel doorverwezen naar zijn collega Stefan Schouten (verantwoordelijk voor interim opdrachten). Hij heeft mij verder geholpen.

Hoe heb je het contact met Strictly People ervaren?
Het contact verloopt erg prettig. Een goede balans tussen formeel en informeel. Daarnaast wordt er vooral met mij meegedacht in plaats van te denken aan wat per se voor Strictly People goed is.

Wat vond je het meest positieve aan het proces wat je bent aangegaan met Strictly People?
De openheid en eerlijkheid. Er wordt over alles gesproken, van je kansen bij het solliciteren tot aan onderhandelen over salaris. Er zijn geen geheimen. Althans, nog niet dat ik weet!

Ook op zoek naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe werknemer en benieuwd naar de dienstverlening van Strictly People? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met ons Strictly People salesteam.
 

Deel blog via:

Reageer

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.