Snel zoeken

Even voorstellen: Bastiaan, stagiair Assistent Accountant

Henriques Dupret 7-5-2020 11:00
Categorieën: Algemeen

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiair Bastiaan Loontjens. In deze blog vertelt Bastiaan iets over zichzelf en waarom hij ervoor gekozen heeft om bij Strictly People stage te lopen. 

Hallo! Mijn naam is Bastiaan Loontjens, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Middelburg. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Assistent-Accountant aan Scalda Middelburg. Voor school loop ik drie weken (snuffel)stage bij het bedrijf van mijn ouders, Strictly People.

Waarom Strictly People? 
Ik heb voor Strictly People gekozen omdat het lekker dicht bij huis is en omdat ik meer vrijheid en kansen krijg dan bij een ander stagebedrijf. Een win-win situatie dus!

Wat ga je doen?
Tijdens mijn stage ga ik aan de slag met de financiële administratie. Aan het einde van mijn stage hoop ik alles wat ik nu leer goed te kunnen uitoefenen. Ik doe veel meer dan dat mijn klasgenoten doen, maar dat brengt ook wel weer verantwoordelijkheden met zich mee. Daar ben ik heel blij mee want hierdoor leer ik veel en is het uitdagend. Mijn ervaring tot nu toe bij Strictly People? Ik vind het leuk, gezellig en leerzaam. 

Mijn hobby's
Naast school ben ik bezig met mijn rijbewijs, maar door de coronacrisis is mijn tussentijdse toets helaas uitgesteld. Verder ga ik graag naar de sportschool en de stad in met mijn vrienden, maar helaas is dat nu even niet mogelijk. Gelukkig kan ik in mijn vrije tijd nog wel gamen met mijn vrienden. Daarnaast werk ik bij de A domani, de ijssalon van Middelburg. Gelukkig is deze nog wel open en ben ik daar vaak aan het werk. Ondertussen werk ik daar nu al 6 jaar en heb ik het enorm naar mijn zin.
Mocht je een keer in de buurt zijn, dan raad ik je zeker aan om een ijsje te komen eten.

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

In contact komen met Bastiaan? Hij vindt het erg leuk om kennis met je te maken via LinkedIn. Bekijk zijn LinkedIn profiel en nodig Bastiaan uit om onderdeel te worden van jouw netwerk!
Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.
Deel blog via:

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.