Over Ons

Ruim baan voor de menselijke factor

Strictly People

Ruim baan voor de menselijke factor

Strictly People helpt werkgevers en werknemers elkaar te vinden. Wij zorgen voor de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers in de disciplines It, Techniek, Finance, Payroll en HR, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals, alles op basis van Nobelisme.

Onze dienstverlening is gebaseerd op de volgende vijf principes: 

  1. Wij luisteren, leren en reageren  Wij willen weten wat echt de wensen en behoeften zijn. We reageren en creëren een oplossing die past en écht toegevoegde waarde levert. 
  2. Wij doen niet interessant, wij zijn geïnteresseerd  Wij zijn eerlijk en oprecht. Wij durven echt in gesprek te gaan en vragen dóór. Alleen zo kunnen we vakinhoudelijk én persoonlijk een perfecte match maken. 
  3. Wij komen onze afspraken na  Wij zijn stipt en correct. 
  4. Wij zetten altijd een extra stap  Wij zijn proactief en ondernemend. We spelen snel en flexibel in op wensen en behoeften. 
  5. Wij zijn de menselijke factor  Wij denken en werken vanuit ons hart. Wij zijn onszelf, dit is het beste wat we te bieden hebben.

Juist mensen geven een onderneming persoonlijkheid. Daarom biedt Strictly People ruim baan voor de menselijke factor. Hoe ontwikkelt de organisatie zich? Welke cultuur heerst er? Is er een structurele invulling nodig of biedt een gedetacheerde professional uitkomst? En welk talent past naadloos in die ontwikkeling?